keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Perkelestian syntysanat / Origin of Perkelestia

Tervehdys suomalaisille
Blogin nimi muodostuu kahdesta limittäisestä osasta, joista ensimmäinen, Perkele on jokaiselle suomalaiselle tuttu. Toinen eli Kelestia on sen sijaan lähes kaikille vieras. Se on kuvitteellisen Harn-saaren oppineiden käyttämä nimitys kaikelle mikä on olemassa sisältäen myös rinnakkaisuniversumit. Harn puolestaan on kulttimainetta nauttivat roolipelimaailman ja -järjestelmän yleisnimitys.

Tämä on esoteerinen projekti, jonka tarkoitus on nimensä mukaisesti paljastaa Perkeleen metkut niin ympäröivässä todellisuudessa kuin kaikissa mielenkiintoisissa vaihtoehdoissakin, joista erityisesti Tolkienin Keski-Maa mainittakoon. Nouskaa kyytiin, seuraava pysäkki on hulluus.


Greetings to English-speaking World
Name of this blog is formed from two integrated parts. The first one, Perkele is Finnish word meaning the Devil, popular word in Finnish curses. The other part, Kelestia is the word used by Harnic scholars to describe everything that exists including paraller universes. Harn is an island on imaginery roleplaying world and system also called Harn, enjoyed by a small but passionate cell of hobbyists.

After it's name this is an esoteric project to expose ploys of the Devil in this world as in all the alternatives too, Tolkien's Middle Earth specially mentioned. Come aboard, next stop is madness.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti